Gereedschapbeheer.nl partners

TrackJack

TrackJack is al 15 jaar marktleider op het gebied van GPS tracking en rittenregistratie in Nederland. TrackJack staat voor de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Zo betaalt u niet voor functionaliteiten die u niet nodig heeft en zit u niet vast aan meerjarige contracten.

Lees meer over onze samenwerking

ABAX

ABAX behoort tot de top van IoT-bedrijven met oplossingen voor voertuig-, machine-, en gereedschap-tracking. Hierdoor stelt ABAX bedrijven in staat om inzicht en waarde uit de data van mobiele bedrijfsmiddelen te halen door behoeften te vertalen in geavanceerde technologische oplossingen.

Voor NL: Mini2 gereedschap-traceren
Voor BE: Gereedschap traceren

escrow4all

Escrow4all

Gereedschapbeheer.nl heeft bij Escrow4all een SaaS Escrow mantelovereenkomst afgesloten.
Website: www.escrow4all.com

GSH

GSH Identification Solutions

Voor het identificeren van de arbeidsmiddelen d.m.v. barcode werkt Gereedschapbeheer.nl samen met GSH Identification Solutions. GSH heeft zich sinds 1993 gespecialiseerd op het gebied van industriële identificatie en signalisatie door middel van printers en labels. Voor nagenoeg iedere situatie / toepassing vindt GSH samen met u het juiste label.
Website: GSH Identification Solutions

dialocID

Dialoc ID

Voor het identificeren van de arbeidsmiddelen d.m.v. Rfid werkt Gereedschapbeheer.nl samen met Dialoc ID. Dialoc ID is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van identificatie in onder andere RFID technologie.
Website: Dialoc ID

morssmitt

Mors Smitt

De software van Gereedschapbeheer.nl heeft de mogelijkheid om de apparatentesters van Mors Smitt uit te lezen. Mors Smitt levert de daarvoor benodigde technische ondersteuning. Tevens is Gereedschapbeheer.nl wederverkoper van deze apparatentesters.
Website: Mors Smitt

Fluke

Fluke

De software van Gereedschapbeheer.nl heeft de mogelijkheid om de apparatentesters van Fluke uit te lezen. Fluke levert de daarvoor benodigde technische ondersteuning.
Website: Fluke

gmc

GMC-Instruments

De software van Gereedschapbeheer.nl heeft de mogelijkheid om de apparatentesters van Gossen Metrawatt uit te lezen. GMC-Instruments levert de daarvoor benodigde technische ondersteuning.
Website: GMC-Instruments

kwx

KWx

De software van Gereedschapbeheer.nl heeft de mogelijkheid om de apparatentesters van Metrel en Gossen Metrawatt uit te lezen. KWx levert de daarvoor benodigde technische ondersteuning.
Website: KWx

EURO-INDEX_BEELDMERK

Euro-index

De software van Gereedschapbeheer.nl heeft de mogelijkheid om de apparatentesters van Megger uit te lezen. Euro-index levert de daarvoor benodigde technische ondersteuning.
Website: Euro-index