Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

Uw steigermateriaal keuren volgens de norm

Steigermateriaal moet voldoen aan hoge eisen. De regels hiervoor zijn vastgelegd in NEN 2178 en NEN 2770 normen. Logisch, want steigermaterieel is erg gevoelig voor ongelukken op de bouwplaats. Inspectie is dan ook van levensbelang. Met de online webtool en tablet app van Gereedschapbeheer.nl mist u deze essentiële keuringen nooit meer.

Verleng de levensduur van producten, beperk arbeidsrisico’s

Professioneel steigermateriaal keuren en onderhouden verlengt de levensduur van de producten en beperkt arbeidsrisico’s. De Gereedschapbeheer webtool vereenvoudigt deze taak – zeker in combinatie met onze checklijsten en tablet app GB Inspect – aanzienlijk. U voorkomt dat het steigermateriaal niet op tijd gekeurd wordt, met alle gevolgen van dien.

Steigermateriaal keuren – alle rapportages bij de hand

De Gereedschapbeheer webtool genereert automatisch alle verplichte rapportages. Zo voorkomt u aansprakelijkheidsstelling bij eventuele calamiteiten of ongelukken. En vanaf nu weet u binnen enkele swipes of kliks wanneer uw steigermateriaal toe is aan een keuring.

Gereedschapbeheer.nl - Steigermateriaal keuren, gemakkelijk & snel online.

Professioneel steigermateriaal keuren en onderhouden verlengt de levensduur van de producten en beperkt arbeidsrisico’s.

Nieuwsgierig naar online steigermateriaal keuren? Probeer de gratis demo!

Ervaren hoe u uw steigermateriaal optimaal en volgens de normen NEN 2178 en NEN 2770 kunt beheren? Vraag de gratis demo aan!

Menu