Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Escrow4all

Gereedschapbeheer.nl heeft bij Escrow4all een SaaS Escrow mantelovereenkomst afgesloten.
Website: www.escrow4all.com

Escrow4all logo

GSH Identification Solutions

Voor het identificeren van de arbeidsmiddelen d.m.v. barcode werkt Gereedschapbeheer.nl samen met GSH Identification Solutions. GSH heeft zich sinds 1993 gespecialiseerd op het gebied van industriële identificatie en signalisatie door middel van printers en labels. Voor nagenoeg iedere situatie / toepassing vindt GSH samen met u het juiste label.
Website: GSH Identification Solutions

GSH logo

Dialoc ID

Voor het identificeren van de arbeidsmiddelen d.m.v. Rfid werkt Gereedschapbeheer.nl samen met Dialoc ID. Dialoc ID is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van identificatie in onder andere RFID technologie.
Website: Dialoc ID

Dialoc ID logo

Mors Smitt

De software van Gereedschapbeheer.nl heeft de mogelijkheid om de apparatentesters van Mors Smitt uit te lezen. Mors Smitt levert de daarvoor benodigde technische ondersteuning. Tevens is Gereedschapbeheer.nl wederverkoper van deze apparatentesters.
Website: Mors Smitt

nieaf-smitt

Fluke

De software van Gereedschapbeheer.nl heeft de mogelijkheid om de apparatentesters van Fluke uit te lezen. Fluke levert de daarvoor benodigde technische ondersteuning.
Website: Fluke

Fluke

GMC-Instruments

De software van Gereedschapbeheer.nl heeft de mogelijkheid om de apparatentesters van Gossen Metrawatt uit te lezen. GMC-Instruments levert de daarvoor benodigde technische ondersteuning.
Website: GMC-Instruments

GMC

KWx

De software van Gereedschapbeheer.nl heeft de mogelijkheid om de apparatentesters van Metrel en Gossen Metrawatt uit te lezen. KWx levert de daarvoor benodigde technische ondersteuning.
Website: KWx

Euro-index

De software van Gereedschapbeheer.nl heeft de mogelijkheid om de apparatentesters van Megger uit te lezen. Euro-index levert de daarvoor benodigde technische ondersteuning.
Website: Euro-index

Euro-index
Menu