Afval Energie Bedrijf Amsterdam

“Waardevolle managementrapportages”

Het Afval Energie Bedrijf Amsterdam is onlangs gestart met het uitrollen vaneen nieuw systeem van Gereedschapbeheer. Ruim vijftig medewerkers, verspreid over verschillende disciplines, gaan werken met de tool.

“Een spannende uitdaging. Maar wel een uitdaging waarin we alle vertrouwen hebben.” Aan het woord is de heer M. van Vierzen, belast met onder andere de inkoop en keuringen van technische gereedschappen en meetapparatuur voor het bedrijf. “Vanuit Gereedschapbeheer krijgen we alle medewerking en een goede begeleiding. Zij zorgen ervoor dat onze mensen getraind worden, zodat we goed beslagen ten ijs komen. Een deel van de gebruikers heeft al een training gehad. We zijn ervan overtuigd dat het ontwikkelde systeem perfect aansluit bij onze organisatie. Tijdens de training viel op hoe gebruiksvriendelijk het systeem is. Bovendien zijn de mensen van Gereedschapbeheer altijd te bereiken. Onze medewerkers zijn – mede door deze begeleiding – erg enthousiast om met de tool aan de slag te gaan.

Nu de pilot bijna is afgerond, kunnen we in één keer uitbreiden naar alle gebruikers. We gebruiken Gereedschapbeheer voor zowel het beheer van gereedschappen, keuringen, kalibratie, onderhoud als kostenbeheersing. Wij werken vanuit diverse afdelingsmagazijnen die de diverse gereedschappen uitgeven aan onze mensen ‘in het veld’. Met de nieuwe tool hopen we een nog beter inzicht te krijgen in de locatie van onze gereedschappen. Er was bovendien behoefte aan een automatisch systeem voor het tijdig uitvoeren van keuringen. Het automatische reminder-systeem voorziet wat dat betreft in een behoefte. Enkele onderdelen zijn voor ons op maat gemaakt. Door de uitgebreide managementrapportage kunnen we het systeem als sturingsmechanisme gebruiken.”

M. van Vierzen
Inkoop Technische Dienst
Afval Energie Bedrijf Amsterdam

Altijd overzicht houden op al je materieel

In de Benelux de meest gebruikte tool om al je gereedschap te beheren. Meer dan 3.1 miljoen materiaal – in meer dan 10+ landen – bouwt op onze software.

Geen betalingsmethode nodig
Download brochure
  • 30 dagen gratis uitproberen!
  • 24/7 up-to-date overzicht
  • Ongelimiteerd gereedschap toevoegen