BouwTag neemt aandeel in Gereedschapbeheer.nl

LANGEDIJK/ASSEN, 19 oktober 2021 – BouwTag heeft een belang verworven in Gereedschapbeheer.nl. Daarmee bundelen beide ondernemingen hun krachten als aanbieders van oplossingen voor het online beheer van materieel, machines en gereedschappen.

BouwTag, onderdeel van de Visser Assen Groep, is onder meer leverancier van traceertags waarmee de locatie en status van materieel 24/7 via track & trace online inzichtelijk kan worden gemaakt. Gereedschapbeheer.nl, dochterbedrijf van Mecona IT, is prominent ontwikkelaar en leverancier van uiteenlopende pakketten voor de beheersoftware van materieel. Daarmee vormen de twee bedrijven een sterke aanvulling op elkaars core-business.

Totaalbeheer

Met het juiste beheer van machines, gereedschappen en materialen kunnen infra- en bouwbedrijven niet alleen hun onderhoud en planning optimaal organiseren, maar het voorkomt ook zoekraken, verlies en diefstal van materieel. Gebaseerd op ‘the Internet of Things’ wordt dit totaalbeheer snel, inzichtelijk en efficiënt geautomatiseerd. Kosten gaan omlaag, rendementen omhoog.

Groei en krachtenbundeling

Edwin Meijer, directeur-eigenaar van Gereedschapbeheer.nl: “Deze stap past perfect in de ontwikkelingsstrategie van Gereedschapbeheer.nl. We behoren tot de snelste groeiers in de branche en kregen daarvoor de afgelopen twee jaar al het predicaat FD Gazelle. Samen met BouwTag kunnen we deze groei nog verder doorzetten.” Directeur Maarten Visser van Visser Assen noemt de combinatie van BouwTag en Gereedschapbeheer.nl een krachtenbundeling. “Voor BouwTag is deze ontwikkeling een versterking van haar totaalaanbod aan innovatieve oplossingen voor bouw en infra.”

Gerelateerde items

EKH keuring digitaliseren

Soms lijkt de stap naar het digitaliseren van jouw keurprocessen een lange weg. Wat kom je tegen? Krijg je waar je naar zocht? Hoe gaan jouw mensen deze verandering accepteren? Hoeveel tijd gaat het jou als bedrijf kosten om deze overstap te maken? Logische vraagtekens, waar voor ieder punt wel een antwoord te vinden is. Wanneer je de juiste partner in de arm neemt, zal deze in staat zijn je in iedere fase van de verandering bij te staan en te adviseren. In dit blog nemen wij je mee in de voordelen van het digitaliseren van jouw keurprocessen en laten wij zien hoe je deze stap kunt zetten.

Mecona IT voor 3e jaar op rij FD Gazelle!

Geweldig nieuws: Mecona IT is voor het derde jaar op rij onderscheiden met de FD Gazelle Award, de jaarlijkse prijs voor snelst groeiende bedrijven in Nederland. Enorm trots op ons geweldige team!
BouwTag-neem-aandeel-in-Gereedschapbeheer.nl

BouwTag neemt aandeel in Gereedschapbeheer.nl

BouwTag heeft een belang verworven in Gereedschapbeheer.nl. Daarmee bundelen beide ondernemingen hun krachten als aanbieders van oplossingen voor het online beheer van materieel, machines en gereedschappen.

Altijd overzicht houden op al je materieel

In de Benelux de meest gebruikte tool om al je gereedschap te beheren. Meer dan 3.1 miljoen materiaal – in meer dan 10+ landen – bouwt op onze software.

Geen betalingsmethode nodig
Download brochure
  • 30 dagen gratis uitproberen!
  • 24/7 up-to-date overzicht
  • Ongelimiteerd gereedschap toevoegen