Mecona IT Is FD Gazelle!

Heel mooi nieuws! Mecona IT B.V. is door het Financieele Dagblad (FD) uitgeroepen tot FD Gazelle 2019, de jaarlijkse ondernemersprijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland! De prijs wordt op 14 november aanstaande uitgereikt in de Philharmonie in Haarlem.

Wij zijn blij én verrast. Mecona IT houdt al jaren een sterke stijgende lijn vast, vooral met onze digitale oplossingen voor het beheer van gereedschappen en materialen, zoals tracking & tracing en keuringsmanagement. Dat is hard werken, waarbij je je in de eerste plaats bezig houdt met de zorg voor permanente kwaliteit, innovatie en groei, niet zozeer met een ondernemingsprijs. Maar dat neemt niet weg dat het een grote stimulans is om bij de FD Gazelle van 2019 te horen.

Een erkenning voor ons bedrijf, maar misschien nog wel meer voor de inzet en de betrokkenheid van ons hele team. Deze FD Gazelle komt iedereen bij Mecona IT toe! De FD Gazelle Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Gerelateerde items

EKH keuring digitaliseren

Soms lijkt de stap naar het digitaliseren van jouw keurprocessen een lange weg. Wat kom je tegen? Krijg je waar je naar zocht? Hoe gaan jouw mensen deze verandering accepteren? Hoeveel tijd gaat het jou als bedrijf kosten om deze overstap te maken? Logische vraagtekens, waar voor ieder punt wel een antwoord te vinden is. Wanneer je de juiste partner in de arm neemt, zal deze in staat zijn je in iedere fase van de verandering bij te staan en te adviseren. In dit blog nemen wij je mee in de voordelen van het digitaliseren van jouw keurprocessen en laten wij zien hoe je deze stap kunt zetten.

Mecona IT voor 3e jaar op rij FD Gazelle!

Geweldig nieuws: Mecona IT is voor het derde jaar op rij onderscheiden met de FD Gazelle Award, de jaarlijkse prijs voor snelst groeiende bedrijven in Nederland. Enorm trots op ons geweldige team!
BouwTag-neem-aandeel-in-Gereedschapbeheer.nl

BouwTag neemt aandeel in Gereedschapbeheer.nl

BouwTag heeft een belang verworven in Gereedschapbeheer.nl. Daarmee bundelen beide ondernemingen hun krachten als aanbieders van oplossingen voor het online beheer van materieel, machines en gereedschappen.

Altijd overzicht houden op al je materieel

In de Benelux de meest gebruikte tool om al je gereedschap te beheren. Meer dan 3.1 miljoen materiaal – in meer dan 10+ landen – bouwt op onze software.

Geen betalingsmethode nodig
Download brochure
  • 30 dagen gratis uitproberen!
  • 24/7 up-to-date overzicht
  • Ongelimiteerd gereedschap toevoegen