Hardware Gereedschapbeheer.nl

De beste hardware in combinatie met de software van Gereedschapbeheer.nl.

Naast software voor het vergemakkelijken van gereedschapbeheer bieden wij ook hardware aan. Deze vormt een perfecte schakel met onze software. Zo brengen we de online en offline wereld van gereedschapbeheer samen.

✅ Gereedschapbeheer.nl heeft al de meest geschikte hardware voor jou geselecteerd.
✅ Deze hardware is volledig compatibel met de software van Gereedschapbeheer.nl.
✅ Gereedschapbeheer.nl ontzorgt; de hardware is zo uit de doos te gebruiken.

Point Mobile PM90 Barcode Scanner

Erg handig voor het magazijn.
De Point Mobile PM90 brengt elegantie en snelheid samen. In combinatie met de GB Scan App kun je zeer snel en mobiel middelen uitgeven vanuit jouw magazijn. De PM90 werkt stand-alone en communiceert direct met de Gereedschapbeheer.nl server.

Point Mobile PM90 UHF Rfid Scanner

Pistol Grip UHF Rfid reader voor PM90.
De PM90 UHF Rfid scanner is ideaal om jouw PM90 uit te breiden met een UHF Rfid reader. Onze GB Scan App is volledig voorbereid voor dit device. Ook kun je hiermee jouw tags geschikt maken voor het werken met de SafetyPAT 3140 in combinatie met UHF Rfid tags.

Datalogic Gryphon i GD4400 2D barcode scanner

Ideaal voor gebruik in combinatie met onze magazijn in- en uitgifte schermen.
De Gryphon 4000 serie behoort tot de top van datagegevens verzamelende apparaten van Datalogic. Moeiteloos te koppelen aan een PC met de software van Gereedschapbeheer.nl.

Unitech TB128 tablet

IP-65 gecertificeerde, robuuste tablet met geïntegreerde barcodescanner en (optionele) RFID scanner.
De Unitech TB128 is een Rugged Tablet PC voorzien van Android 6. Het 7’’ scherm beschikt over Gorilla Glass3. Dit duurzame glas zorgt voor een uitstekende weergave en dat de levens- en gebruiksduur van de tablet aanzienlijk wordt vergroot. De TB128 kan uitgerust worden met een geïntegreerde barcode scanner, RFID en NFC. Dit in combinatie met de totaalcommunicatie (4G, WLAN, Bluetooth en GPS) zorgt ervoor dat deze tablet geknipt is voor industriële toepassingen in combinatie met onze GB Inspect App.

Materieel tracking devices

Gereedschapbeheer.nl werkt samen met diverse partners voor het leveren van de juiste tracking devices voor jouw toepassing. Bekijk onze Materieel tracking software.

Labels, printers en tags

Wil je jouw materieel gaan voorzien RFID tags of van labels met barcode? Wij werken samen met gespecialiseerde partners die jou hierin kunnen adviseren. Zij selecteren voor jou de voor jouw toepassing meest geschikte apparatuur welke goed werkt in combinatie met onze software.