• Asset management software gereedschap

Asset Management software

Hogere efficiëntie, kwaliteit en veiligheid dankzij de software van Gereedschapbeheer.nl

Met de Asset Management software van Gereedschapbeheer.nl krijg je grip op je keurings- en logistieke processen. Zo hebben jouw mensen altijd op het juiste moment de beschikking over de juiste gereedschappen. Zo kunnen zij zich weer voor 100% inzetten voor het werk waar zij zo goed in zijn.

✅ Efficiënte eenvoudige software waardoor je veel tijd bespaart.
✅ Altijd weten waar je gereedschap is. Nooit meer zoeken. Minder diefstal.
✅ Verhoogde veiligheid door meer grip op de keuringsprocessen.
✅ Tijd besparen door samenwerking, iedereen werkt vanuit één systeem.
✅ Kosten besparen door maximale inzet van jouw bedrijfsmiddelen.

Manage jouw assets met onze software

Gereedschapbeheer.nl is het online Asset Management software platform voor de digitalisering van jouw middelenbeheer. Keuren, onderhouden, plannen, traceren, magazijn- en voorraadbeheer, alles in één platform beschikbaar voor al jouw medewerkers, altijd en overal.

Online webbased applicatie

Onze Asset Management software werkt volledig in de cloud en is eenvoudig toegankelijk via jouw browser of mobiele toestel. Zo hebben jouw medewerkers altijd inzicht in de status en locatie van het gereedschap.

✅ Gebruiksvriendelijke webbased applicatie
✅ Alle informatie 24/7 toegankelijk.
✅ Volledig digitaal werken
✅ Automatische notificaties via email

Efficiënte keuringsprocessen

Keuringen die je uitvoert met een apparatentester lees je eenvoudig digitaal uit. Voor de andere keuringen stel je jouw eigen formulieren samen die je vervolgens digitaal invoert, al dan niet met de mobiele app. Certificaten worden automatisch gegenereerd en zijn dankzij onze Asset Management software direct voor iedereen toegankelijk.

✅ Ondersteuning voor meer dan 20 type apparatentesters.
✅ Zelf formulieren definiëren en digitaal keuringen invoeren.
✅ Automatisch genereren van keuringsrapporten en certificaten.
✅ Offline werken met de apps.

Tijdsbesparing door samenwerking

Gebruikt jouw keuringsinstantie ook Gereedschapbeheer.nl? Dan koppel je eenvoudig jouw account met die van de keuringsinstantie en worden gegevens automatisch gesynchroniseerd en worden de certificaten vanzelf overgebracht naar jouw account. Het bijwerken van de database is met onze Asset Management software zo geregeld!

Integraties met systemen van derden

De Asset Management software van Gereedschapbeheer.nl integreert eenvoudig met andere systemen. Zo wissel je gegevens over kosten, keuringen, locaties eenvoudig uit.