Order Management software

Efficiënt en overzichtelijk bestellen en verzenden met de Order Management software van Gereedschapbeheer.nl

Met de Order Management software van Gereedschapbeheer.nl krijg je grip op je bestel -en verzendprocessen. Zo heb je altijd zekerheid en overzicht in voorraad en kosten.

✅ Meer efficiëntie in jouw logistieke proces
✅ Inzicht in voorraad en kosten
✅ Interne bestellingen volledig digitaal. Geen losse papiertjes en telefoontjes meer.
✅ Snel verwerken van materieel verplaatsingen

Materieel bestellen

Nooit meer zonder de juiste arbeidsmiddelen naar een klus? Je bestelt arbeidsmiddelen of bulkmateriaal voortaan gemakkelijk en snel digitaal.

Inzicht in kosten en voorraad

Jouw werkvoorbereider of uitvoerder selecteert de benodigde items en krijgt direct inzicht in de kosten en actuele voorraad. Hij geeft de bestelling in en deze gaat meteen naar de materieelbeheerder. De materieelbeheerder bepaalt of hij de middelen uit de actuele voorraad kan halen of dat hij bijvoorbeeld extra materieel moet inkopen of inhuren. Vervolgens zet hij de bestelling om in een verzending.

De voorraad en (keuring)status van de middelen is direct inzichtelijk. Vervolgens worden de middelen uit het magazijn gehaald (eventueel met barcode- of rfid-scanning) en verzonden. Je ziet de status van de bestelling vanaf de indiening tot en met ontvangst. Heel efficiënt, handig en eenvoudig.

✅ Volledig digitaal
✅ Direct inzicht in actuele voorraad
✅ De bestelling wordt bewaakt op opvolging
✅ Efficiënt, handig en eenvoudig

Materieel verzenden

Met de digitale verzendingenmodule van Gereedschapbeheer.nl kies je niet alleen voor efficiency, maar ook voor zekerheid en overzicht. Of dat nu gaat om gereedschappen of bulkmateriaal.

Daarnaast stel je zendingen eenvoudig samen met behulp van onze verzendingenmodule. Met de scanner maak je verzendlijsten en via de verzendingenmodule druk je vervolgens de pakbonnen in een handomdraai af.

Regel jouw verzendingen gemakkelijk en snel

Nadat je hebt aangegeven naar welke gebruiker, project of klant de goederen verzonden moeten worden, voeg je razendsnel de juiste materialen toe. Dat kan met de webtool of met een barcode/RFID-handheld, voorzien van onze GB Scan App af.

De tool bewaakt jouw workflow en dwingt af dat de juiste afhandeling gevolgd wordt. De module werkt zeer flexibel, zodat je zelfs op het laatste moment nog artikelen kunt verwijderen of toevoegen. Is bijvoorbeeld een arbeidsmiddel niet voorradig in jouw magazijn? Dan kun je verzending toch voorbereiden. Het systeem geeft aan wanneer het artikel weer beschikbaar is en reserveert het voor deze specifieke order.

Overzicht en zekerheid

Je kunt verzendingen met een druk op de knop overboeken naar een bepaald project. Mocht er iets in het proces niet kloppen, dan krijg je direct een seintje. Met de verzendingenmodule ben je er bovendien zeker van dat de goederen afgeleverd zijn. De status van jouw zending is voortdurend zichtbaar. Zo zie je altijd welke goederen – voor welk project – klaar staan voor verzending, onderweg of ontvangen zijn.

✅ Meer efficiëntie in jouw logistieke proces
✅ Overzicht en controle op verzendingen
✅ Eenvoudig pakbonnen of andere rapportages genereren

Ga nu aan de slag met onze order management software of neem contact op voor meer informatie!

GB Scan app: dé oplossing voor magazijnbeheer

De GB Scan app van Gereedschapbeheer.nl is snel en eenvoudig in gebruik. De scanner werkt met een moderne gebruikersinterface, waarmee je vlot aan de slag kunt.

Barcode- en RFID-scanning

De innovatieve barcode- en RFID-scanning maakt dat je razendsnel producten in- en uit kunt geven. Direct aan de juiste gebruiker of aan het juiste project. Je koppelt gemakkelijk goederen aan een RFID-tag of voorziet ze van een barcode.

Materieel keuring

GB Scan geeft je bij inname een seintje als goederen gekeurd moeten worden en uitgifte is niet mogelijk als goederen gekeurd moeten worden. Zo werkt jouw personeel nooit meer met ongekeurd gereedschap.

Goederen controle

De artikelen worden direct op het juiste project in- of afgeboekt. Het zogeheten ‘afscannen’ van bijvoorbeeld een pallet goederen maakt de controle van een zending een fluitje van een cent.

Altijd materieel gegevens bij de hand, ook offline

De GB Scan app werkt ook offline. Handig als je bijvoorbeeld even in een container of op andere locatie bent en de verbinding wegvalt. De GB Scan app slaat alle gegevens automatisch op en werkt de database bij zodra je weer online bent.

GB Scan app voor magazijnbeheer

✅ Razendsnel middelen in- en uitgeven
✅ Goederen direct boeken op de juiste gebruiker of project
✅ Eenvoudig controleren van de inventaris
✅ Werkt ook offline
✅ Moderne, gebruiksvriendelijke interface