Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Met de digitale verzendingenmodule van Gereedschapbeheer.nl kiest u niet alleen voor efficiency, maar ook voor zekerheid en overzicht. Of dat nu gaat om gereedschappen of bulkmateriaal.

Eenvoudig in gebruik

Nadat u heeft aangegeven naar welke gebruiker, project of klant de goederen verzonden moeten worden, voegt u razendsnel de juiste materialen toe. Dat kan met de webtool of met een barcode/RFID-handheld, voorzien van onze GB Scan App. De tool bewaakt uw workflow en dwingt af dat de juiste afhandeling gevolgd wordt. De module werkt zeer flexibel, zodat u zelfs op het laatste moment nog artikelen kunt verwijderen of toevoegen. Is bijvoorbeeld een arbeidsmiddel niet voorradig in uw magazijn? Dan kunt u de verzending toch voorbereiden. Het systeem geeft aan wanneer het artikel weer beschikbaar is en reserveert het voor deze specifieke order.

Overzicht en zekerheid

VerzendingenmoduleU kunt verzendingen met een druk op de knop overboeken naar een bepaald project. Mocht er iets in het proces niet kloppen, dan krijgt u direct een seintje. Met de verzendingenmodule bent u er bovendien zeker van dat de goederen afgeleverd zijn. De status van uw zending is voortdurend zichtbaar. Zo ziet u altijd welke goederen – voor welk project – klaar staan voor verzending, onderweg of ontvangen zijn.

Voordelen van de verzendingenmodule op een rij

  • Meer efficiëntie in uw logistieke proces
  • Overzicht en controle op uw verzendingen
  • Eenvoudig pakbonnen of andere rapportages genereren

Meer weten? Neem contact met ons op.

Menu