Gereedschapbeheer.nl voor hef en hijs bedrijven

Hogere efficiëntie, kwaliteit en veiligheid dankzij de software van Gereedschapbeheer.nl

Kies de beste software voor hef en hijs bedrijven. Voldoe aan de eisen van keuringen hef- en hijsmiddelen volgens de NEN818 en bespaar tijd en kosten. Met onze makkelijk toepasbare software werken jouw medewerkers veilig en met kwalitatief materieel. En omdat altijd inzichtelijk is waar het materieel is hoeven jouw medewerkers nooit meer te zoeken. 

✅ Efficiënte software.
✅ Altijd weten waar jouw materieel is.
✅ Grip op de keuringsprocessen.
✅ Werken vanuit vanuit één systeem.
✅ Kosten besparen door maximale inzet van jouw bedrijfsmiddelen.

Module Hijsmiddelen

Hijsmiddelen moeten aan allerlei eisen voldoen, waaronder een jaarlijkse keuring. Hoe handig zou het zijn om in één module alle door EKH gedefinieerde keuringsformulieren en certificaten/rapporten voor onder de haak beschikbaar te hebben? Dat kan nu met de nieuwe module Hijsmiddelen van Gereedschapbeheer.nl. Handig, compleet en tijdsbesparend.

De module voldoet aan de voorschriften van de EKH en TCVT en bevat alle volgens de EKH gedefinieerde keuringsformulieren en certificaten/rapporten voor onder de haak. Na het invoeren van de keuring is het certificaat direct te downloaden.

De voordelen van de module Hijsmiddelen

Certificaten en/of keuringsrapporten worden automatisch gegenereerd. Dat betekent significante tijdsbesparing voor de keurmeester!
De module voldoet volledig aan de normen volgens EKH en TCVT.
Keuringsformulieren zijn digitaal in te voeren, eventueel in combinatie met onze GB Inspect-app.

Integraties met systemen van derden

De Asset Manegement software van Gereedschapbeheer.nl integreert eenvoudig met andere systemen. Zo wissel je bijvoorbeeld eenvoudig gegevens uit met jouw ERP oplossing.

Klantervaringen:

Keurspecialist-logo

Keurspecialist

“Met Gereedschapbeheer.nl gingen we van papierberg naar gebruiksgemak voor onze klanten."