Gereedschapbeheer.nl voor keuring en inspectie bedrijven

Efficiënte keuringsprocessen dankzij de software van Gereedschapbeheer.nl

Kies de beste software voor keuring- en inspectiebedrijven. Voldoe aan de eisen voor registratie van keuring hef- en hijsmiddelen volgens de NEN818 en elektrisch gereedschap volgens de NEN3140. Beheer gemakkelijk wie, wat, waar, keuringsrapportages en rechten en toegang. Zo creëer je een professionele werkomgeving voor de samenwerking met jouw klanten en bespaar je tijd én kosten!

✅ Gebruiksvriendelijke webbased applicatie.
✅ Volledig digitaal werken.
✅ Beheer gemakkelijk meerdere locaties en klanten.
✅ Samenwerken met jouw klanten door inlog of digitale koppeling.

Verhoog efficiëntie in het keurproces

Het keuren en inspecteren van gereedschap is niet langer een tijdrovende aangelegenheid. De handige inspectie software voor keuring- en inspectiebedrijven is gebruiksvriendelijk, kostenbesparend en maakt een einde aan papierwerk. Hiermee professionaliseer je jouw werkproces intern en richting jouw klanten.

Keuringen die je uitvoert met een apparatentester lees je eenvoudig digitaal uit. Certificaten worden automatisch gegenereerd en zijn direct voor iedereen toegankelijk.

Onze keuring en inspectie software is compatible met meer dan 20 apparatentesters.

Gemakkelijk materieel keuren met een tablet

Tijdens het keuren van gereedschappen voer je direct de gegevens in. Op elke gewenste locatie. Geen internet? Onze app GB INSPECT slaat jouw gegevens offline op en werkt de database bij zodra je weer online bent. Je hoeft geen formulieren of Excelbestanden in te vullen.

  • Stap 1

    Tool starten

  • Stap 2

    Gereedschap scannen

  • Stap 3

    Keuring invoeren en klaar!

Efficiënte samenwerking

Met een eigen inlogaccount kunnen jouw klanten zelf gemakkelijk de keuringen inzien en de certificaten downloaden.

Eenvoudig klanten koppelen

Gebruikt jouw klant ook onze software? Dan koppel je eenvoudig het account van jouw klant en worden gegevens automatisch gesynchroniseerd en worden de certificaten overgebracht. Zo ben je altijd op de hoogte van de status en locatie van het gereedschap van de klant en kun je ook zien of er nieuwe gereedschappen zijn aangekocht. Het bijwerken van de database van jouw klanten is met onze software zo geregeld!

Fieldmanagement software koppelen

Keurmeesters plannen, werkbonnen laten tekenen en factureren? Koppel Gereedschapbeheer.nl met jouw fieldmanagement software en maak jouw werkprocessen nog efficiënter.

Hijsmiddelen keuren

Keur je ook hef- en hijsmiddelen? Onze software is volledig voorbereid op het keuren van hef- en hijsmiddelen volgens de geldende normen. Zowel onder als boven de haak. Zo kunnen de certificaten bijvoorbeeld automatisch opgemaakt worden conform de EKH normen al dan niet met EKH logo.

Voordelen Gereedschapbeheer.nl

✅ Eenvoudig te koppelen aan apparatentesters.
✅ Keuringen digitaal invoeren via zelf samen te stellen keuringsformulieren.
✅ Certificaten rechtstreeks te downloaden.
✅ Koppelen met het account van jouw klant.
✅ Geen administratieve rompslomp meer.

Klantervaringen:

Keurspecialist-logo

Keurspecialist

“Met Gereedschapbeheer.nl gingen we van papierberg naar gebruiksgemak voor onze klanten."