Gereedschapbeheer.nl voor de overheid

Hogere efficiëntie, kwaliteit en veiligheid dankzij de software van Gereedschapbeheer.nl

Ook overheidsbedrijven maken gebruik van onze online tool voor het keuren van materieel. Met onze software bieden wij maatwerkoplossingen voor keuren, kalibreren, onderhoud en inspectie. Vooral de kostenbeheersing is voor overheidsbedrijven een van de belangrijke voordelen.

✅ Efficiënte software.
✅ Altijd weten waar jouw gereedschap is.
✅ Grip op de keuringsprocessen.
✅ Werken vanuit vanuit één systeem.
✅ Kosten besparen door maximale inzet van jouw bedrijfsmiddelen.

Materieel tracking

Werk je als overheidsbedrijf vanuit diverse afdelingsmagazijnen die de gereedschappen uitgeven aan jouw mensen ‘in het veld’? Met de software van Gereedschapbeheer.nl krijg je volledig inzicht in de locatie van alle gereedschappen.

Gereedschapbeheer.nl beschikt over een volledig geintegreerd track en trace platform. Via zorgvuldig geselecteerde partners kun je jouw materieel voorzien van de juiste trackers waarmee jouw materieel altijd te volgen is. Met de handige functies van Gereedschapbeheer.nl houd je jouw materieel onder controle. Materieel gestolen? Via de opsporingsservice van onze partner Bouwtag wordt jouw materieel vaak teruggevonden.

Inzicht in keuring en onderhoud

Met de software van Gereedschapbeheer.nl krijg je grip op je keurings- en onderhoudsprocessen. Zo hebben jouw mensen altijd de beschikking over kwalitatief en veilig gereedschap en kunnen zij zich weer voor 100% inzetten voor het werk waar zij zo goed in zijn.

Overzichtelijke rapportages

Om de kwaliteit van jouw processen te kunnen aantonen wil je graag snel en helder kunnen aantonen dat onderhoud, keuringen en kalibraties van jouw assets tijdig en goed zijn uitgevoerd. Met de Assetmanagement software van Gereedschapbeheer.nl zijn heldere rapportages in een handomdraai gemaakt. Door deze uitgebreide managementrapportage kunnen je onze software als sturingsmechanisme gebruiken.

Klantervaringen:

AEB-logo

Afval Energie Bedrijf Amsterdam

“Wij gebruiken Gereedschapbeheer.nl voor zowel het beheer van gereedschappen, keuringen, kalibratie, onderhoud als kostenbeheersing."