Gereedschapbeheer.nl voor de scheepsbouw

Hogere efficiëntie, kwaliteit en veiligheid dankzij de software van Gereedschapbeheer.nl

Met de Asset Management software van Gereedschapbeheer.nl krijg je grip op de keurings- en onderhoudsprocessen, locatie en kosten van het materieel op de werf. Zo werken jouw medewerkers veilig en met kwalitatief gereedschap. En omdat altijd inzichtelijk is waar het gereedschap is hoeven jouw medewerkers nooit meer naar het juiste materieel te zoeken.

✅ Bespaar tijd en kosten.
✅ Grip op keuringsprocessen.
✅ Verhoogde veiligheid.
✅ Altijd op tijd het juiste materieel.
✅ Altijd inzicht in waar het materieel is.

Materieel tracking

Gereedschapbeheer.nl beschikt over een volledig geintegreerd track en trace platform. Via zorgvuldig geselecteerde partners kun je jouw materieel voorzien van de juiste trackers waarmee jouw materieel altijd te volgen is. Met de handige functies van Gereedschapbeheer.nl houd je jouw materieel onder controle. Materieel gestolen? Via de opsporingsservice van onze partner Bouwtag wordt jouw materieel vaak teruggevonden.

Inzicht in keuring en onderhoud

Dankzij de geïntegreerde functies voor keuring en inspectie krijg je gemakkelijk inzicht in de keurstatus van al het materieel op de werf. Zo hebben jouw mensen altijd de beschikking over kwalitatief en veilig gereedschap en kunnen zij zich weer voor 100% inzetten voor het werk waar zij zo goed in zijn.

Integraties met systemen van derden

De Asset Management software van Gereedschapbeheer integreert eenvoudig met andere systemen. Zo wissel je bijvoorbeeld eenvoudig gegevens uit met jouw ERP oplossing.

Klantervaringen:

Amels Yachtbuilding

"Gereedschapbeheer.nl zorgt voor minder handelingen en foutloze registratie!”