Gereedschapbeheer.nl voor de transportsector

Hogere efficiëntie, kwaliteit en veiligheid dankzij de software van Gereedschapbeheer.

Als bedrijf in de transportsector wil je graag grip op de locatie, keuring en onderhoud van hijsmiddelen en ander materieel. Gereedschapbeheer is het online Asset Management software platform voor de digitalisering van jouw middelenbeheer. Keuren, onderhouden, plannen, traceren, magazijn- en voorraadbeheer, alles in één platform beschikbaar voor al jouw medewerkers, altijd en overal.

✅ Bespaar tijd en kosten.
✅ Grip op keuringsprocessen.
✅ Verhoogde veiligheid.
✅ Altijd op tijd het juiste materieel.
✅ Nooit meer zoeken, minder diefstal.

Hijsmiddelen keuren

Juist in de transportsector is het belangrijk dat keuringen op tijd plaatsvinden en certificaten getoond kunnen worden. Onze software is volledig voorbereid op het keuren van hef- en hijsmiddelen volgens de geldende normen. Zowel onder als boven de haak. Zo kunnen de certificaten bijvoorbeeld automatisch opgemaakt worden conform de EKH normen al dan niet met EKH logo.

Materieel omboeken

Worden hijsmiddelen en ander materieel regelmatig gewisseld van vrachtwagen of kraan? Met de software van Gereedschapbeheer heb je altijd controle en boek je jouw materieel eenvoudig om.

Integraties met systemen van derden

De Asset Management software van Gereedschapbeheer integreert eenvoudig met andere systemen. Zo wissel je bijvoorbeeld eenvoudig gegevens uit met jouw ERP oplossing.

Klantervaringen:

AEB-logo

Afval Energie Bedrijf Amsterdam

“Wij gebruiken Gereedschapbeheer.nl voor zowel het beheer van gereedschappen, keuringen, kalibratie, onderhoud als kostenbeheersing."