RFID scannen met PM80: nieuw bij Gereedschapbeheer.nl

Barcodes zijn niet altijd handig te bevestigen. RFID-tags zijn daarentegen in vele uitvoeringen verkrijgbaar en vrijwel voor iedere toepassing geschikt. Gereedschapbeheer.nl levert sinds kort een pistol grip met ingebouwde RFID scanner voor de PM80 handheld barcode scanner. Hiermee kun je razendsnel RFID-tags scannen, tot een leesafstand van maar liefst zes meter. In combinatie met de GB Scan app lees je direct de gegevens uit. De data worden direct verwerkt. Eenvoudig in gebruik en op en top efficiency voor jouw magazijnbeheer.

Gerelateerde items

EKH keuring digitaliseren

Soms lijkt de stap naar het digitaliseren van jouw keurprocessen een lange weg. Wat kom je tegen? Krijg je waar je naar zocht? Hoe gaan jouw mensen deze verandering accepteren? Hoeveel tijd gaat het jou als bedrijf kosten om deze overstap te maken? Logische vraagtekens, waar voor ieder punt wel een antwoord te vinden is. Wanneer je de juiste partner in de arm neemt, zal deze in staat zijn je in iedere fase van de verandering bij te staan en te adviseren. In dit blog nemen wij je mee in de voordelen van het digitaliseren van jouw keurprocessen en laten wij zien hoe je deze stap kunt zetten.

Mecona IT voor 3e jaar op rij FD Gazelle!

Geweldig nieuws: Mecona IT is voor het derde jaar op rij onderscheiden met de FD Gazelle Award, de jaarlijkse prijs voor snelst groeiende bedrijven in Nederland. Enorm trots op ons geweldige team!
BouwTag-neem-aandeel-in-Gereedschapbeheer.nl

BouwTag neemt aandeel in Gereedschapbeheer.nl

BouwTag heeft een belang verworven in Gereedschapbeheer.nl. Daarmee bundelen beide ondernemingen hun krachten als aanbieders van oplossingen voor het online beheer van materieel, machines en gereedschappen.

Altijd overzicht houden op al je materieel

In de Benelux de meest gebruikte tool om al je gereedschap te beheren. Meer dan 3.1 miljoen materiaal – in meer dan 10+ landen – bouwt op onze software.

Geen betalingsmethode nodig
Download brochure
  • 30 dagen gratis uitproberen!
  • 24/7 up-to-date overzicht
  • Ongelimiteerd gereedschap toevoegen