Gereedschapbeheer.nl is zeer laagdrempelig en binnen enkele minuten uit te leggen.

Siem Vriend
Cofely Energy & Infra

De service van Gereedschapbeheer.nl is goed, er wordt snel gereageerd op vragen en er worden vaak verbetering / updates van de software doorgevoerd.

Dennis Buskoop
Bouwservice Buskoop BV

slider_image_3

De functionaliteit ten opzichte van onze vorige leverancier is zeker gelijkwaardig, echter behoeven de mensen die er gebruik van maken geen opleiding c.q. cursus te volgen!

Mees Hazeleger
BAM Techniek Regio Amsterdam

slider_image_2

Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Marcel van der Hulst
Shell

slider_image_2

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn onontbeerlijk voor een veilige werkplek. Iedere werkgever is verplicht te zorgen voor de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, oftewel pbm’s, voor zijn medewerkers. Hier ligt een grote verantwoordelijkheid. Enerzijds moet een werkgever zorgen voor goede voorlichting over het gebruik en onderhoud, anderzijds is een gedetailleerde registratie noodzakelijk. Het kan soms een uitdaging zijn het overzicht van al die verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen en hun locatie te houden. Registreer daarom online met de webtool van Gereedschapbeheer en maak gebruik van onze app, GB Inspect. Met behulp van uw tablet brengt u al uw pbm’s snel in kaart en voert wijzigingen eenvoudig door. Zo heeft u altijd en overal direct inzicht in de pbm’s per werknemer, de juiste kleur, uitvoering, toepassing, maat, locatie en leverancier. Zonder papierwerk. U kunt op elke gewenste locatie zien wanneer, waar en welke pbm’s besteld moeten worden. Wilt u ook een beter overzicht van uw persoonlijke beschermingsmiddelen? Vraag de gratis demo aan.

Menu