Insights, nieuws en opinie

Wij delen graag onze kennis en visie.

EKH keuring digitaliseren

Soms lijkt de stap naar het digitaliseren van jouw keurprocessen een lange weg. Wat kom je tegen? Krijg je waar je naar zocht? Hoe gaan jouw mensen deze verandering accepteren? Hoeveel tijd gaat het jou als bedrijf kosten om deze overstap te maken? Logische vraagtekens, waar voor ieder punt wel een antwoord te vinden is. Wanneer je de juiste partner in de arm neemt, zal deze in staat zijn je in iedere fase van de verandering bij te staan en te adviseren. In dit blog nemen wij je mee in de voordelen van het digitaliseren van jouw keurprocessen en laten wij zien hoe je deze stap kunt zetten.

Mecona IT voor 3e jaar op rij FD Gazelle!

Geweldig nieuws: Mecona IT is voor het derde jaar op rij onderscheiden met de FD Gazelle Award, de jaarlijkse prijs voor snelst groeiende bedrijven in Nederland. Enorm trots op ons geweldige team!
BouwTag-neem-aandeel-in-Gereedschapbeheer.nl

BouwTag neemt aandeel in Gereedschapbeheer.nl

BouwTag heeft een belang verworven in Gereedschapbeheer.nl. Daarmee bundelen beide ondernemingen hun krachten als aanbieders van oplossingen voor het online beheer van materieel, machines en gereedschappen.
MeconaIT-opnieuw-FD-Gazelle

Mecona IT: opnieuw FD Gazelle Award

Geweldig nieuws: Mecona IT is voor het tweede jaar op rij onderscheiden met de FD Gazelle Award, de jaarlijkse prijs voor snelst groeiende bedrijven in Nederland. Een bewijs dat we als bedrijf structureel scoren met onze innovatieve producten en services.
Mecona IT is FD Gazelle

Mecona IT Is FD Gazelle!

Heel mooi nieuws! Mecona IT B.V. is door het Financieele Dagblad (FD) uitgeroepen tot FD Gazelle 2019, de jaarlijkse ondernemersprijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland! De prijs wordt op 14 november aanstaande uitgereikt in de Philharmonie in Haarlem.
Gereedschapbeheer.nl gaat internationaal

Gereedschapbeheer.nl gaat internationaal!

Steeds meer bedrijven in de Nederlandse bouw- en installatiebranche gebruiken de online oplossingen van Gereedschapbeheer.nl. We zijn dan ook klaar voor de volgende stap. We zoeken partners in België en Duitsland. De eerste contacten zijn al gelegd in o.a. Vlaanderen en Noordrijn-Westfalen.
RFID scannen met de PM80

RFID scannen met PM80: nieuw bij Gereedschapbeheer.nl

Barcodes zijn niet altijd handig te bevestigen. RFID-tags zijn daarentegen in vele uitvoeringen verkrijgbaar en vrijwel voor iedere toepassing geschikt. Gereedschapbeheer.nl levert sinds kort een pistol grip met ingebouwde RFID scanner voor de PM80 handheld barcode scanner.
ieuw nu ook wifi-techniek in materieeltracking

Nieuw: wifi-techniek in materieel tracking

Gereedschapbeheer.nl biedt diverse mogelijkheden en technieken voor materieel tracking. Elke device heeft zijn eigen specifieke kenmerken (o.a. de GB Locator, Bumblebee en Bluetooth locator). De nieuwste ontwikkeling om de locatie snel te bepalen is toepassing van wifi.
bumble-bee-tracking

Nieuw: Traceren met BumbleBee

Gereedschapbeheer.nl heeft de BumbleBee IoT tracker toegevoegd aan zijn track en trace assortiment! BumbleBee is zeer betrouwbaar en werkt met een nauwkeurige GPS ontvanger, ook buiten Nederland.