Dé webbased applicatie voor het beheer van gereedschap en materieel

24/7 overzicht over keuringsstatus, locatie, onderhoud en kosten van uw materieel

slider_image_3

Maandelijks abonnement, geen initiële kosten

slider_image_2

Kostenbesparing, efficiency en gemak

slider_image_2

Organisaties in alle denkbare branches, van de bouw, installatietechniek, scheepsbouw tot de industrie profiteren van de voordelen van het online keuren van gereedschappen en arbeidsmiddelen. De voordelen van deze maatwerkoplossing voor keuren, kalibreren, onderhoud en inspectie zijn immers legio. We laten graag onze opdrachtgevers uit overige sectoren aan het woord.

Jack Velthuizen, beheerder materiaal & middelen – G4S Businessunit Fire & Safety

 

“Enorme tijdsbeparing”

“Vanuit onze Businessunit worden zo’n 450 professionals gedetacheerd in de petrochemische industrie in binnen- en buitenland. Dat varieert van brandwachten en middelbaar veiligheidskundigen (MVK) tot deskundig leidinggevenden in projecten (DLP’s). Het beheer van onze materialen kostte ons voorheen enorm veel tijd. Elk onderdeel had een eigen Excel-sheet en moest handmatig worden beheerd. Bovendien was niet altijd duidelijk welk gereedschap zich waar bevond. Ook ontbrak een automatisch signaleringssysteem voor de keuring van materialen.

Bij de kennismaking met Gereedschapbeheer waren we direct enthousiast over de demo-versie en de daarbij horende uitleg.

De overgang van het oude systeem naar de nieuwe tool verliep vrijwel geruisloos en sloot goed aan op ons oude systeem. Na enkele aanpassingen van de oude Excel-sheets werden alle gegevens probleemloos in de nieuwe tool geïmporteerd.

We werken sinds begin 2012 met Gereedschapbeheer en het ‘gemak’ is voor ons het allergrootste voordeel. Het systeem werkt feilloos, er zijn nauwelijks vragen. Als er al eens zaken onduidelijk zijn, worden deze snel en adequaat opgelost. Al onze materialen zijn direct opgenomen in de tool. Van gasmeetapparatuur tot explosieveilige communicatiemiddelen. We hebben destijds gekozen voor een vrij uitgebreide versie en maken van steeds meer faciliteiten gebruik. Denk daarbij o.a. aan het gebruik van barcodes, het genereren van keuringsrapporten, toegangspasje etc. Kortom, we zijn erg gelukkig met ons waterdichte, actuele overzicht van de materialen op alle vestigingen. Het systeem bespaart ons enorm veel tijd!”


G4S Prop Beplantingswerken Holland Diving International Van Santen Holding Aquatech diving Winkel Ladders & Steigers Anso Facilitaire Diensten Webasto Altena Group GPW Turbine Support Metaalhandel Ketting Eijgenhuijsen Educam Fareon NL De Variabele Eissens GBI Van Beieren Aeres Groenhart Talent4Service M. van der Spek Group Innovatec Lenferink On-Campus Vacutech Bluekens Terra Carta De Vlieger bvba Biemond Hercules Duikbedrijf Cantorclin Witteveen Duik- en Bergingsbedrijf W. Smit
Menu